Powered by
Difuzoare profesionale
În ultimii zece ani, RCF a devenit un lider de piaţă în domeniul producţiei de boxe active profesionale, începând cu seria originală ART şi continuând cu multe alte produse de marcă, concepute şi proiectate în laboratoarele noastre. În decursul acestor ani , am învăţat să folosim în modul cel mai eficient extra-libertatea pe care o oferă un sistem activ, precum şi modul in care acestă tehnologie influenţează design-ul difuzoarelor.

Acum, departamentul nostru de cercetare şi dezvoltare poate oferi proiecte inovative, verificate până în cele mai mici detalii, începând cu firul de bobină pentru difuzoare şi până la amplificatoarele de mare eficienţă.

RCF utilizează peste 30 de pachete software de ultimă generaţie, pentru testarea circuitelor magnetice, a dinamicii bobinelor de difuzor, linearitatea suspensiei, simularea dispersiei pâlniilor de driver, testarea filtrelor crossover, a comportamentului termal al amplificatoarelor, etc. Toate acestea, împreună cu vasta experienţă tehnică şi practică a echipei de cercetare şi dezvoltare, asigură calitatea produselor noastre şi plasează firma RCF printre liderii de piaţă în domeniul producţiei de difuzoare şi de dezvoltare a tehnologiei True Active Loudspeaker.

RCF — Un inovator în tehnologia difuzoarelor
RCF produce o gamă largă de difuzoare, care pot acoperi întregul spectru audio. Difuzoarele noastre sunt astfel concepute, încât să combine puritatea sunetului, lipsa distorsiunilor armonice şi capacitatea de a rezista la solicitări mari perioade lungi de timp.

RCF a dezvoltat tehnologii avansate pentru producţia difuzoarelor, folosind în premieră materiale revoluţionare cum ar fi fibra de carbon, titaniul, hibrizi Kevlar¨ şi Mylar¨,etc. Cu peste 50 de ani de experienţă în domeniu, RCF a fost primul în aplicarea unor invenţii tehnologice ca turnarea membranelor cu fibră de carbon, utilizarea contramembranelor dublu siliconate, bobinajul tip interior/exterior, etc.
Categorii
Selectaţi o categorie:
Driver-e
Driver-e cu neodimiu
Medii cu neodimiu
Medii-bas
Medii-bas cu neodimiu
Woofer-e
Woofer-e cu neodimiu
Difuzoare coaxiale
Pâlnii pentru driver-e
Catalog 2014
Descărcaţi aici catalog Precision Transducers în limba engleză.
PDF, 21.40MB
Click aici pentru descărcare.
Suggested Designs
Welcome to the Suggested Designs page of the Precision Transducers Section of our Website.
Detalii
Bill Woods Designs
Bill Woods has a thirty years experience as a professional designer of acoustic horns for PA, recording studio, and home high fidelity use.
Detalii
Prima pagină | Produse | Despre RCF | Tehnologii RCF | Parteneri | Imagini | Contact © 2006-2016 FBS Lines SRL. Toate drepturile rezervate.
Telefon: (+4) 0266-364.609
Mobil: (+4) 0745-605.993
E-mail: office[a]rcfaudio.ro
Ver. 2.03