Powered by
Commercial Audio & Public Address
În cadrul sistemelor PRO-AUDIO şi PUBLIC ADDRESS numele RCF înseamnă experienţă şi calitate puse în slujba clienţilor noştri.

Încă de la înfiinţarea companiei în anul 1949, obiectivele majore ale RCF au fost proiectarea, construirea şi distribuirea unor produse fiabile, de înaltă calitate, care să se ridice la nivelul celor mai cunoscute mărci aflate pe piaţă. În decursul anilor, compania a respectat aceste obiective iniţiale, şi RCF a devenit nu numai un lider de piaţă, dar şi un protagonist al marii revoluţii tehnologice, pe care acest sector de activitate îl cunoaşte şi în zilele noastre.

Laboratorul de cercetare şi dezvoltare al companiei RCF se divide în trei sectoare: electronică, electro-acustică şi inginerie. În cadrul laboratorului, inginerii şi tehnicienii specializaţi lucrează la găsirea unor noi materiale, dezvoltarea unor noi tehnologii în materie de componente electronice, un design de înaltă calitate pentru noile produse şi soluţii tehnologice avansate pentru sistemele de sunet contemporane.

Sectorul electro-acustic foloseşte încăperi care elimină reverberaţiile de sunet, echipate cu sisteme ultra-moderne pentru măsurarea parametrilor acustici, ca şi încăperi izolate fonic, special construite pentru testarea puterii acustice a sistemelor de sunet.
Departamentul de echipamente electro-mecanice a creat utilaje speciale automatizate pentru aplicarea tehnologiilor de producţie avansate. Folosirea acestor echipamente asigură tehnici de asamblare, care au ca rezultat o fiabilitate extrem de ridicată a produsului finit.
Controlului de calitate i se acordă cea mai mare importanţă, verificându-se dacă toate componentele si produsele finite se încadrează în standardele de calitate prestabilite. În acest mod s-au implementat procedurile specifice si riguroase de control cerute de cele mai pretenţioase standarde internationale. Înainte să fie livrate către beneficiari, toate produsele trec prin cele mai exigente teste de calitate. Au fost dezvoltate metode speciale de control pentru fiecare fază a procesului de productie. Spre exemplu, caracteristicile amplificatoarelor sunt testate in mod automat, folosindu-se un software dedicat care a fost dezvoltat in cadrul companiei RCF, iar testele de functionare, respectiv testele pentru vibraţii sunt realizate pentru a garanta calitatea şi fiabilitatea produselor noastre.

Fiabilitatea în exploatare al boxelor este de asemenea verificată prin intermediul unor teste distructive, unde nivelul semnalului trimis spre incinte depăşeşete cu mult nivelul maxim admis. Aceste teste au fost concepute pentru a verifica limitele de sarcină maximă tolerate în cadrul celor mai severe condiţii termale şi mechanice, în vederea asigurării unei depline concordanţe între standardele de producţie şi specificaţiile tehnice.

Gama completă de sisteme public address include atât componente individuale, cât şi sisteme complete pentru hoteluri sau comunităţi rezidenţiale, sisteme de conferinţe, sisteme de traducere simultană, sisteme de sunet pentru marile complexe comerciale, centre sportive, etc.
Categorii
Selectaţi o categorie:
Amplificare mobilă
Amplificatoare, preamplificatoare
Atenuatoare de volum şi transformatoare audio
Componente de rack
Difuzoare, boxe de tavan şi de perete, încastrabile şi aplicabile, difuzor de grădină (Weather Proof)
Difuzoare tip goarnă
Microfoane cu şi fără fir
Proiectoare de sunet, monitoare şi boxe tip coloană
Sisteme de conferinţă
Sisteme de control şi management audio pentru evacuare în caz de urgenţă
Sisteme multi-zonale de muzica şi paging
Surse audio
Catalog 2015
Descărcaţi aici catalog Commercial Audio & Public Address în limba engleză.
PDF, 13.9 MB
Click aici pentru descărcare.
Prima pagină | Produse | Despre RCF | Tehnologii RCF | Parteneri | Imagini | Contact © 2006-2016 FBS Lines SRL. Toate drepturile rezervate.
Telefon: (+4) 0266-364.609
Mobil: (+4) 0745-605.993
E-mail: office[a]rcfaudio.ro
Ver. 2.03